Ga meteen naar de inhoud
Ga naar het identificatieformulier

Update uw Wheelit-cv!

Om te voldoen aan de vraag van de bedrijven en vooral ook om uw kansen om de gewenste job te vinden te vergroten, vragen wij u om uw Wheelit-cv te updaten.

Hoe gaat u te werk?

Vul alle rubrieken in:talenkennis, opleiding, ervaring, aanvullende informatie.

De rubriek "Persoonlijke voorstelling" moet kort en bondig zijn, en uw professionele project voorstellen. Dit is ook de ideale gelegenheid om het over uw handicap in een professionele context te hebben. De rekruteerders die Wheelit.be bezoeken weten dat het om kandidaten met een handicap gaat. Daar niets over zeggen zou wat vreemd kunnen overkomen.

Vermeld uw opleidingsniveau.
Rekruteerders dienen rekening te houden met het opleidingsniveau. Het is dan ook absoluut noodzakelijk om uw opleidingsniveau te vermelden, ongeacht de ervaring waarover u beschikt.

Vermeld al uw ervaring.
Het is dankzij die ervaring dat de werkgever een idee krijgt van wie u bent.Al uw ervaring is belangrijk, ook als u een schoolverlater bent (vermeld stages, buitenschoolse activiteiten) of als u zich laat omscholen en de baan die u nu beoogt niet meer met uw voorgaande ervaring overeenstemt.

Voeg bij uw Wheelit-cv ook uw persoonlijk cv opgesteld in Word of in pdf-vorm.

Let op een correcte spelling. De schrijfwijze en het taalgebruik in uw cv vormen de eerste indruk die een rekruteerder van uw vaardigheden krijgt.

Hebt u werk gevonden, laat het ons dan beslist weten. Want daarvoor doen wij het, natuurlijk!
Vergeet in dat geval niet om uw cv te archiveren, om te vermijden dat u nog andere verzoeken zou krijgen.