Ga meteen naar de inhoud
Ga naar het identificatieformulier

BNP Paribas Fortis

Bekijk de aanbiedingen van deze firma » • Het diversiteitsplan van BNP Paribas Fortis loopt al enkele jaren. Eén van de voornaamste doelstellingen is het streven naar zo divers mogelijke teams om los van de verschillen, de prestaties en creativiteit op het werk te verbeteren.

  Hierdoor hecht de bank veel belang aan het partnership met Wheelit om de aanwerving van goede profielen met een handicap aan te moedigen. Het personeel van de bank weerspiegelt op die manier de hele samenleving en dus ook de diversiteit binnen ons cliënteel.

  Met het oog op optimale diversiteit wil BNP Paribas Fortis op een proactieve manier iedere vorm van discriminatie tegengaan en alleen de talenten, middelen en efficiëntie van elke persoon erkennen, rekening houdend met de unieke eigenschappen van iedereen..

  Op de werkvloer verschillen mensen met een handicap niet meer of minder  van andere kandidaten maar gelet op de moeilijkheden met betrekking tot de aanwerving wenst de bank uitdrukkelijk haar solidariteit te betuigen met  andersvaliden door hen net als andere kandidaten aan te werven als zij over dezelfde competenties beschikken en hun profiel aan de vereiste behoeften beantwoordt.

  Deze benadering van maatschappelijke diversiteit sluit aan bij de strategie van de bank, die overtuigd is van de positieve effecten en dit  zowel voor de globale prestaties van het personeel als voor de klantentevredenheid en de toekomst van de bank.

  Om de vacatures te bekijken, kunt u het best geregeld de aankondigingen van BNP Paribas Fortis raadplegen op de gespecialiseerde site onder de volgende link: http://jobs.bnpparibasfortis.com 

  Via ons partnership met Wheelit worden kandidaturen voor specifieke  functies die openstaan voor sollicitanten met een handicap, doorgegeven aan Wheelit en vervolgens aangeboden aan werkzoekenden die van dit kanaal gebruikmaken.

  De bank is ook bereid om stageaanvragen van studenten met een handicap tein aanmerking te nemen. In dat kader neemt zij ook deel aan regionale initiatieven zoals 'Duoday' (in Wallonië en in Brussel – 

  http://www.awiph.be/pdf/actualites/communiques_presse/2013-05-23-Duoday-ACCOK.pdf 

  of 'Duo-dag' (in Vlaanderen – http://www.duodag.be/).

Momenteel 0 werkaanbiedingen in het nederlands