Ga meteen naar de inhoud
logo

Samenvatting

 • Aanbieding gepubliceerd op 3 oktober 2019
 • Functietype :

  Administratie, onthaal & secretariaat
 • Waarin de fonctie zal worden waargenomen :

  Antwerpen, Brussel, Luik
 • Type contract :

  Overeenkomst van bepaalde duur
 • Werktijd :

  Voltijds
 • Talenkennis :

  • Nederlands - Frans, Vlot
 • Ervaring:

  van 1 tot 2 jaar
 • Vereiste kwalificatie :

  Baccalaureat

AXA Belgium, zoekt een (m/v)

Selection Day [M/V] - Ref. : 1328

De AXA Group is wereldleider in verzekeringen en vermogensbeheer. We beschermen en adviseren onze klanten bij elke stap in hun leven, door hen producten en diensten te bieden die tegemoetkomen aan hun behoeften op het vlak van verzekering, persoonlijke bescherming, sparen en vermogensbeheer. AXA is het meest toonaangevende verzekeringsmerk wereldwijd met meer dan 100 miljoen klanten. We transformeren van uitbetaler naar partner voor onze klant, met een sterke focus op risicopreventie.

Our mission? Empower people to live a better life.

Onze waarden? Customer First, Moed, Integriteit en One AXA.

AXA is marktleider in België in de verzekeringsector met een sterke aanwezigheid in de financiële dienstverlening. Wist je ook dat in België bijna 3 miljoen klanten op alle cruciale momenten in hun leven op ons vertrouwen? Wat er ook gebeurt, wij staan voor hen klaar, nu én morgen! Daarom blijven we onszelf constant heruitvinden en daarom focust onze New Way of (Home) Working op welzijn, diversiteit en inclusie. En op jouw talenten, op jouw ervaring. Ontdek wat we bedoelen.

 • Uw functie

  Kom kennismaken op onze AXA-selectiedag en word onze nieuwe collega dossierbeheerder!

  Bij AXA zijn we op zoek naar klantgerichte mensen om onze teams te versterken en onze klanten op een efficiënte manier verder te helpen. Onze dossierbeheerders vormen de spilfiguur in onze klantenrelaties. Zij zijn het immers die de dossiers opmaken én correct afhandelen indien de nood het hoogst is.

  Onze selectiedag is de gedroomde manier om AXA echt van binnenuit te leren kennen en om te verkennen of je je bij ons thuis voelt. Je ontdekt er alles wat je wilt weten over onze werksfeer, onze waarden en jouw mogelijke job als dossierbeheerder. Je krijgt antwoord op je vragen én de gelegenheid om je motivatie en je talenten te tonen. Deze dag kan de start betekenen van een boeiende carrière bij AXA!

  Wat mag je van AXA verwachten?
  AXA is op zoek naar Dossierbeheerders Productie (opmaak dossiers) en Schade in Brussel. We bekijken samen met jou de meest geschikte combinatie van jouw talenten, regio en functie-inhoud.
  Je nieuwe manager en je collega’s begeleiden je mee in de uitbreiding van je kennis en juridische ervaring, zodat je je goed voelt bij ons.
  Je werkt in een hecht team waar jouw enthousiasme en initiatief geapprecieerd worden.

  Dossierbeheerder Productie
  Verzekeringen afsluiten is voor AXA dan wel dagelijkse praktijk – voor onze klanten gaat het telkens opnieuw over een belangrijk juridisch contract met ingrijpende gevolgen. Daarom is het cruciaal dat al die overeenkomsten nauwkeurig opgemaakt worden, en dat de klanten steeds bij jou terecht kunnen voor informatie en advies.
  Concreet betekent dit dat je:
  • het aanspreekpunt bent voor alle vragen en advies rond het afgesloten verzekeringsdossier van je klanten.
  • continu in contact staat met je klanten, en alle betrokken partijen via telefoon en mail, en duidelijkheid verschaft over hun polissen, en de administratie hierrond correct afhandelt.
  • verzekeringscontracten opmaakt gebaseerd op informatie van je makelaars en klanten, rekening houdend met interne tariefafspraken en met een neus voor gezonde commercialiteit.
  • offertes opmaakt voor verschillende risicodekkingen, en daarbij raad vraagt aan collega’s als het om complexe vragen gaat.
  • correcte en tijdige betaling opvolgt van de polissen en contact neemt met klanten die niet tijdig betaalden.

  Dossierbeheerder Schade
  Verzekeringen zijn er niet voor wanneer het goed gaat, maar voor wanneer er iets misloopt. Net dan kunnen we bij AXA het verschil maken; door schadegevallen efficiënt en juridisch correct op te lossen met respect voor de rechten van het slachtoffer.
  Concreet betekent dit dat je:
  • het aanspreekpunt bent voor alle vragen en advies rond het schadedossier van je klanten.
  • continu in contact staat met je klanten, en alle betrokken partijen, via telefoon en mail, hen duidelijk en juist informeert over hun schadedossier en de administratie hierrond correct afhandelt.
  • de feitelijke en juridische elementen verzamelt en analyseert zodat je de schade juist kan beoordelen, en de dekking en aansprakelijkheid correct inschat.
  • de nodige boekhoudkundige acties en betalingen uitvoert en dossiers correct afsluit binnen een redelijke termijn.
  • een optimale financiële opvolging garandeert voor je klanten.
 • Voorwaarden van de functie

  Voorwaarden van de functie
  Ben jij onze nieuwe collega? • Je hebt een bachelor en eerste ervaring in de verzekeringssector. • Een goede actieve kennis van de 2 nationale talen : Frans en Nederlands. • Goede communicator met focus op klantgericht handelen en administratief sterk. • Praktische problem solver en werkt graag zaken af op een correcte manier, met oog voor detail. • In de samenwerking met anderen getuig je van de nodige maturiteit, ben je flexibel en stressbestendig.. Wil je een eerste ervaring opdoen in de wereld van de verzekeringen? Of jouw verzekeringsbackground net uitbreiden? En dit alles in een trendy werkomgeving bij de marktleider in verzekeringen met mogelijkheid tot thuiswerk? Wat biedt AXA aan ? Een boeiende job met een focus op jouw talenten en op… 1. Ons inclusief en divers beleid : Kijk wat we bedoelen met ‘I can be me’. https://www.youtube.com/watch?v=s8LEFZsQe5U 2. Doorgroei en begeleiding: een welkomdag, ‘Learning on the Job’ en een ruim aanbod opleidingen, focus op interne mobiliteit, innoverende en digitale transformatie-projecten. 3. Onze ‘New Way of Working’: zelfsturend werken, allerlei collega’s ontmoeten op je flexibele werkplek, gedeeltelijk thuis werken én zelf je dag organiseren. 4. Jouw welzijn, gericht op preventie: via ontelbare sportmogelijkheden, ons ergonomisch kantoor- meubilair, focus op gezonde, lekkere en gevarieerde lunches, check ups, inentingen, psycho-sociale begeleiding. 5. Een salarispakket dat uitblinkt in de markt: Naast je bruto salaris kies je, naargelang jouw behoeften, uit de aantrekkelijke voordelen in ons cafetariaplan en geniet je van de volledige terugbetaling woon- werktraject, interessante kortingen op al onze bank- en verzekeringsproducten. En natuurlijk krijg je bij AXA een competitief en ruim verzekeringspakket!
Solliciteren »